blogu | technowledge

REVIEW-

SAMSUNG GALAXY S4 ~ totul despre telefoane

duminică, 14 aprilie 2013




            SAMSUNG GALAXY S4

          Pe data de 14 martie 2013 a fost o zi mare pentru fanii Samsung,deoarece Samsung a lansat noul lor telefon din gama Galaxy S.Anul acesta Samsung se va baza mai mult pe partea de software decat de partea de hardware,ceea ce a putut fi vazuta si la prezentarea acestui telefon,unde nu s-au dat prea multe detalii legate de partea hardware.Telefonul va fi lansat in Romania pe la inceputul sau mijlocul lunii mai la un pret de aproximativ 600 Euro.




Hardware:

Galaxy S4 va veni pe doua variante:una cu procesor Qualcomm de 1.9 Ghz cu GPU Adreno 320 si una cu noul procesor Octa de 1.6 Ghz(procesor A15) si 1.2 Ghz(procesor A7) cu GPU PowerVR 544MP3 si pe doua culori:alb si negru urmand ca mai tarziu sa apara si pe alte culori.

Display:

 La capitolul display telefonul sta destul de bine deoarece are acum un ecran Full HD Super AMOLED Pentile de 5 inch, avand 16M de culori si o densitate de 441 ppi.
Va avea un slot microSD de pana la 64Gb si va veni pe trei variante de memorie:16/32/64Gb , toate cu 2 GB Ram.




Camera:

   Camera este de 13 MP are capacitatea de a filma Full HD cu 30 de cadre pe secunda,iar camera frontala este de 2 MP avand exact aceleasi capacitati ca si cea frontala ( filmare FullHD la 30 cadre pe secunda).Poate fi considerata un uprade deoarece, in afara de cresterea rezolutiei, vine cu diferite functii smart cum ar fi Dual Video/Photo  sau Sound Shot.


Software:


  Sistemul de operare este Android Jelly Bean 4.2.2 si va dispune de urmatorii senzori: accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, busola digitala, barometru, senzor de temperatura si umiditate.

     Noul Galaxy S4 promite mari schimbari pe partea Software decat Hardware.El este numit Life Companion deoarece promite a fi un companion de incredere in viata de zi cu zi prin noile sale functii software explicate mai jos.


Design

  Telefonul este incorporat intr-o carcasa din policarbonat iar designul se aseamana cu cel de la vechea generatie.









Multimedia:

                          -Dual camera este o functie prin care poti filma simultan cu camera din fata si din spate pentru a face fotografiile sau clipurile video mult mai interesante si frumoase.
                          -Sound Shot este o functie prin care cand faci o poza poti inregistra o mica particica audio si cand vezi poza sa auzi si acea mica inregistrare audio,asta dandu-i "viata" pozei si facand-o mult mai atractiva.
                          -Drama Shot face un fel de colaj de fotografii intr-un cadru pentru a da un altfel de aspect  fotografiei si pentru a vedea actiunea din poze mult mai detaliat.  
                          -Group Play este o functie prin care poti transfera poze si clipuri cu prietenii care au un S4,te poti juca jocuri cu ei si poti asculta simultan o melodie. 
                          -Cu Story Album poti crea diferite albume folosindu-te de fotografiile facute de tine la diferite ocazii.
                          -Samsung Hub reprezinta cele 5 huburi ale lui Samsung(Music Hub,Video Hub,Reader's Hub,Games Hub si Learning Hub) reunite intr-o singura aplicatie.

 

                          -S translator este un fel de Google Translate personalizat de Samsung.Este buna pentru cei care calatoresc intr-o tara si nu cunosc limba,si pot folosi telefonul pe post de translator. Din pacate, nu are suport pentru limba romana.
                          -ChatON 2.0 este noua aplicatie imbunatatita a lui ChatON.Acum se foloseste de functia Dual camera si poti filma simultan ce vezi in fata cu camera din spate,dar si pe tine cu camera din fata.    



Viata de zi cu zi

                          -S Voice Drive este aplicatia de comenzi vocale S Voice numai ca este adaptata pentru cei care merg cu masina.Poti sa faci si sa raspunzi la apeluri,sa-ti organizezi mesajele,sa intrebi de directii,sa intrebi de vreme etc.
                          -Prin Air View ce faceai pe Galaxy Note II cu S Pen poti face acum cu ajutorul degetelor gratie unei noi tehnologii de recunoastere a gesturilor bazata pe un cip special.
                          -Smart Pause este o functie care pune pauza automat la un clip video in cazul in care un utilizator se uita in alta parte si cand se uita inapoi la ecran,clipul automat va continua sa ruleze.
                          -Smart Scroll este o functie prin care poti da scroll la pagini daca inclini telefonul in sus si in jos si nu cum s-a zvonit la inceput ca isi da scroll in functie de unde te uiti.
                          -Samsung WatchOn iti transforma telefonul intr-o telecomanda smart pentru Smart TV si prin senzorul Inflarosu poti controla televizorul(poti da volumul,poti schimba posturile etc.)
                          -HomeSync este un fel de serviciu cloud de la Samsung care iti ofera o capacitate de 1 TB pentru stocarea filmelor,pozelor si a altor fisiere.



Sanatate:

                          -S health este o aplicatie de fitness si de sanatate.Aceasta se foloseste de senzorii noi de umiditate si temperatura pentru a-ti spune cat de bune sunt conditiile din camera in care te afli si nu numai.Tot prin aceasta aplicatie iti poti masura bataile inimii,glicemia,numarul de pasi,caloriile,orele de odihna etc., folosindu-te de niste accesorii speciale care se cumpara separat.
                          -Adapt Display este o functie prin care ecranul telefonului isi va regla luminozitatea/culorile automat in functie de clipul la care te uiti sau jocul pe care il joci  pentru a-ti oferi o experienta multimedia foarte buna.
                          -Adapt Sound este o functie prin care telefonul isi regleaza automat sunetul in functie de mai multe criterii pentru a-ti oferi cea mai buna si mai calitativa experienta cand asculti o melodie sau te uiti la un clip .
                        


COMENTATI MAI JOS !

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu